Csarnoképítés korszerű kivitelezéssel

 

Elérkezett az idő, hogy szüksége van egy korszerű csarnokra, amely a vállalkozására és egyedi igényeire van szabva? Akkor ne várjon tovább a megvalósítással, hiszen a HRG Best Invest Kft. megtervezi és megépíti azt a csarnokot, amelyet megálmodott cége számára.

 

Acélszerkezetes épületeink felépítésénél nagy figyelmet fordítunk a precizitásra és a korszerű technológiára. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni a székében, és megvárni, amíg felépül a vállalkozásához nélkülözhetetlen létesítmény!

 

Egy ipari vagy kereskedelmi csarnok tervezése és kivitelezése nagymértékben eltér a többi építészeti munkálattól: speciális szakértelmet igényel, hiszen speciális kritériumoknak kell megfelelnie. Mérlegelni kell a terheléssel és az egyedi igénybevétellel járó folyamatokat, valamint az esetleges sajátos jellemzőket úgy, mint a páratartalom vagy a légsebesség. Éppen ezért nem mindegy, hogy kit bíz meg a csarnok megépítésével.

 

A HRG Best Invest Kft. több mint egy évtizedes tapasztalatának köszönhetően nem csak a tervezési és a kivitelezési munkálatokkal kapcsolatban veszi le a válláról a terhet, de a munkafolyamatok szervezésével is. Elvégezzük az Ön számára a talajmechanikai vizsgálatokat, valamint az engedélyeztetést és az alapozási munkálatokat is. Nagyszerű alvállalkozói kapcsolatainknak köszönhetően a legkiválóbb szakemberek állnak rendelkezésünkre, ezért bármilyen céllal is szeretné kialakítani a csarnokot, mi meg tudjuk valósítani a tervet az igényeinek megfelelően.

 

Mindemelett szakértői segítséget nyújtunk a konzultáció során, így Ön biztos lehet benne, hogy a legideálisabb helykihasználtság fog megvalósulni. Ezzel nem csak az egyszeri költségeit – mint például a felhasznált acél mennyiségét – optimalizálhatja, hanem akár a hosszú távú kiadásait is. Körültekintő tűzvédelmi tervezésünknek köszönhetően pedig biztos lehet abban, hogy az ipari létesítmény a nap 24 órájában biztonságban lesz.

 

Csarnoktípusok

Raktár
Legtöbbször szendvicspanellel borított temperálható csarnok kerül kivitelezésre a raktárak esetén. A targoncák és a különböző szállítóeszközök használata miatt nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes aljzatra, valamint a funkcióját megfelelően ellátó, minőségi kapukra. Akár a komplett vagyonvédelmi rendszert is ki tudjuk alakítani.

 

Gyártócsarnok
A gyártócsarnok esetén elengedhetetlen a körültekintő prevenció, így például a temperálható vagy hűthető/fűthető kialakítás, illetve az előírásoknak megfelelő tűzvédelmi tervezés. A gyártócsarnokot 100%-ban az Ön igényeihez készítjük: akár teljes gépészettel, riasztó- és kamerarendszerrel, valamint igény esetén a saját logóhoz és arculati színekhez illeszkedő dizájnnal.

 

Mezőgazdasági csarnok
Szinte minden esetben légtechnikai rendszerrel készül a megfelelő termény- és gépvédelemhez. Szükség esetén temperálható.

 

Egyedi kivitelezés
Egyedi igényekhez egyedi csarnok dukál! Legyen szó lovardáról, kamionmosóról vagy sportcsarnokról, cégünk biztosan megtalálja az Ön számára optimális megoldást! A vázszerkezetet, a borítást, valamint a színt ügyfeleink igényeinek megfelelően választjuk ki.

 

Trapézlemezes vagy szendvicspaneles? Nyílászárókkal vagy anélkül? Tűzálló festéssel vagy éppen csatornázással? A gabonatárolótól az exkluzív irodaházon át, széles szolgáltatáspalettánk garantálja ügyfeleink elégedettségét. Kerülje el az önálló projektvezetéssel járó kellemetlenségeket és csúszásokat, bízza a csarnok felépítését a HRG Best Invest Kft.-re!

 

Árajánlatkérés