Szolgáltatásaink

Családi ház építés, generálkivitelezés

A tervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig kedvező áron számíthat ránk! A kivitelezés során a minőségi alapanyagok folyamatos ellátásáról saját tüzépünk gondoskodik.

Tervezés

Ön megálmodja, mi pedig megtervezzük önnek új otthonát. A tervezési munka végén látványtervet is készítünk

Csarnoképítés

Vállaljuk csarnoképületek vázszerkezetének építését, könnyűszerkezetű tetőfedésének és a homlokzat burkolatának kialakítását.

Tetőcsere

Nem csak családi házak, hanem társasházak és ipari épületek tetőcseréjével is foglalkozunk.

Épületbontás, bontási munkák

Épületek bontásával is megbízhatnak minket. A bontási munkálatokat szakszerűen és körültekintően végezzük el

Földmunka, közművesítés, térkövezés

Vállaljuk (a teljesség igénye nélkül) épületek alapjában kiásását, árokásást, kertrendezést, közműépítést és közművesítést, medence kiásását, pince kiásását és térkő lerakását.

Tüzép

Saját tüzépünknek köszönhetően a minőségi alapanyagok beszerzése, szállítása és utánpótlása mindig gördülékeny, kivitelezésünket anyaghiány nem hátráltathatja.

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Precíz és esztétikus víz-gáz-fűtésszerelés; új gázvezeték bevezetése, régi nyomvonal átalakítása vagy akár megszüntetés; komplett fűtés rendszer kivitelezése, szükség esetén tervezése.

Villanyszerelés

Az építkezés során felmerülő elektromos rendszer tervezési és villanyszerelési munkálatait is elvégezzük

Szárazépítés

Álmennyezetek készítése, gipszkarton válaszfalak szerelése, szárazvakolatok és falborítások készítése, tetőtér beépítések belső burkolatának és szigetelésének elkészítése, stb.

Festés, mázolás, tapétázás

A glettelési és festési munkákon kívül a gipszkartonozási munkákat is ránk bízhatja. Festő csapatunk hatékonyan és a legjobb minőségben dolgozik

Kőműves munkák

Falazás, betonozás, lépcső építése, kerítések építése és egyéb kőműves feladatok elvégzését is vállaljuk.

Homlokzati szigetelés

Vállalkozásunk már 2008 óta foglalkozik hőszigeteléssel, ezen idő alatt sokat kutattunk a jó hatásfokú és környezetbarát szigetelés elérése érdekében.

Burkolás

A burkoláskor nagyon fontos a precíz és minőségi munka. Hideg és meleg burkolatok építését is a legmagasabb minőségben vállaljuk

Lakatosmunka

Vállaljuk kapuk, kerítések és korlátok készítését, biztonsági rácsok készítését, előtetők készítését és egyedi fémszerkezetek, polcrendszerek, reklámtáblák gyártását is.

Kertépítés, kertgondozás

Szolgáltatásaink (teljesség igénye nélkül): kerti medence, automata öntözőrendszer komplett telepítése (gépészettel), gyepszőnyeg telepítés, növények ültetése és gondozása, kertfenntartás.

Árajánlatkérés