loader image

Festés, mázolás, tapétázás

Festés-mázolás, tapétázáson belül magánlakások, panellakás, intézmények, csarnokok, társasházak, stb. a festését, mázolását, tapétázását vállaljuk.
Festéseinket, a régi klasszikus díszítő, enyves festéstől kezdve a meszelésen, diszperziós jellegű festéseken keresztül a manapság divatos festésekig bezárólag, a mai napig kérik tőlünk.

Festéseken belül díszítő jellegű munkákkal is foglalkozunk. (Márványozás, antikolás, goóstukkózás, spatujázás stb.) Külső homlokzat festések. glettelési munkáinkra többnyire RIGIPSZ termékeket használunk, mely termékek több éve folyamatosan bizonyítják magas színvonalukat. Festéseknél a megrendelés tartalma dönti el a festék típusát. Festéseknél előszeretettel használjuk a DOMOSTYL, ARSTYL, stukkók és rozetták felrakását díszítő elemként. Mázolási munkáinkat ajtók, ablakok, olajlábazatok, cuppantott lábazatok mellett, az újabb tűzvédő mázolások, pácolások, lazúrozások, lakkcsiszolt mázolások, stb. technológiákkal készítjük.
Festő-Mázoló, munkáinknak költségvetését, helyszíni felmérés, vagy tervdokumentáció kézhezvétele után, alapján készítjük el. Felmérésünket külön díjazás ellenében készítjük el, de ennek kifizetésétől, a munka megrendelése után eltekintünk.
Festő-Mázoló, szakmában a legújabb technológiával, és az EU-ban már megkövetelt környezetbarát, ÉMI. bizonylatos anyagokkal dolgozunk. Ezekkel az anyagokkal, és kivitelezési szemlélettel tudjuk azt a minőségi munkát előállítani, amit joggal követelnek meg tőlünk az egyre igényesebb megrendelőink.
A munka végeztével, vállaljuk a sitt elszállítását, tisztaságot és rendet hagyunk, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen.

Árajánlatkérés