Villanyszerelés

A lakásfelújítás villanyszerelés kezdete, az Ön igényeinek felmérése, helyszíni felmérés, bejárás, állapot felmérés.

 

Az adatok feldolgozása után lehetséges a hálózati elosztást megtervezni és kivitelezni az épület villanyszerelését.
Egy lakás, vagy családi ház villanyszerelése előzetes egyeztetéssel lehet teljesen használható, kényelmes, stabil és biztonságos. Először felmérem a Megrendelő teljes igényét, használandó berendezéseket, teljesítményeket, stb. Ezután javaslatot teszek, kérdezek, és tervezek egy biztonságos rendszert Önnek. Nincs félreértés, vagy kimaradt kábel, kapcsoló. A mai villanyszerelőnek tudnia kell a szolgáltató igényeit, tv, internet, EPH, fűtés vezérlés, riasztórendszerek , kaputelefon, és számítógépek rendszereinek vezeték igényeit és kivitelezési formáit. Villanyszerelő tudásommal segítek a felmerült szakmai kérdésekben és kiválasztom a megfelelő rendszert Önnek.

 

Régi lakások vezeték áthúzása

 

A régi lakások vezeték áthúzás, vagy újra csövezése a két opció ami lehetséges az elektromos hálózat felújításánál. A lakás vezeték áthúzása során a meglévő csövekbe húzzuk újra a vezetéket, esetenként egy két toldást kell csak szétszedni ahol nem megy el az új vezeték. A régi lakások felújításánál kiderül milyen is volt a régi vezetékezés, ezért a barkács megoldásokat is szakszerűen javítjuk. Nagyon fontosnak tartom az áramkörök egyenletes elosztását, megfelelő személyi és vagyoni védelmet.

 

Villanyszerelési ütemek

 

Az épület, lakás villanyszerelés, vagy új családi ház villanyszerelés két ütemben készül el, az első ütem az alapszerelés, amikor a válaszfalak elkészülnek kijelöljük a fogyasztási pontokat, a védőcsöveknek, dobozoknak kimarjuk a helyét. Ezután a horonyba behelyezzük a csöveket, dobozokat, és rögzítjük gipszel. A vezeték behúzás, dobozok lekötése, elektromos elosztó bekötése az első ütem vége.
A második ütem a szerelvényezés, kapcsolók, dugaszolóaljzatok, lámpatestek, egyéb fogyasztók elhelyezése, bekötése.

 

Lakás vezérlés kényelmesen

 

Családi ház, lakás vezérlése távirányító rendszer kiépítésével is foglalkozunk. Mint villanyszerelő, a kényelmes és egyszerű megoldásokat keresve fejlesztettem ki a rendszert. A meglévő elektromos vezeték hálózatot ellenőrizve akár utólag is beépíthető a rendszer. Ami fontos, hogy a meglévő kapcsolók megmaradnak és ugyanúgy lehet kézzel is kapcsolni a lámpákat. Az eszközök egy speciális routeren keresztül vezérelhetőek, illetve elérhető egy kezelő felületen, akár mobilról is. Lehetőség van az internetről is elérni az eszközöket, és egy kamerával ellenőrizni az otthonunkat. A bemeneti oldalra hőfokérzékelőt tehetünk, így akár fűtés vezérlésre is alkalmas, az érzékelők viszont vezeték kiépítéssel jár. Bal oldalon láthatja, illetve vezérelheti a kamerát, és kapcsolhatja alul a ledes világítást. Amennyiben van már távirányító rendszere, rákapcsolhatjuk a modulra, amit aztán kényelmesen akár az ágyról vezérelhet.

 

Miért válasszon minket?

 

  • Mert Ön szeretné biztonságba tudni otthonát
  • Mert ha olcsón szereltet az lesz a legdrágább
  • Mert nemet mondunk erre a kérésre “Mester csinálja meg a feléből a felújítást, elég csak a biztosítékot megpatkolni”
  • Mert folyamatosan a legjobb beszerzési forrást keressük
  • Mert villanyszerelő szakemberrel érdemes dolgoztatni!

 

Árajánlatkérés