loader image

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés

Vízszerelés

Vízszerelő szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek és készen állnak arra, hogy bármikor megoldják a vízzel kapcsolatos problémákat, legyen szó akár házról, vagy lakásról, esetleg az udvari csaptelepekről. Ha nem a vízvezetékeivel akadt gond, hanem egy új vízrendszert szeretne kiépíteni, csapokat cserélne vagy zuhanyt szerelne be, akkor is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen mi ebben is segítségére lehetünk.

Gázszerelés

Magasan képzett szakembereink biztosítják, hogy a lakásban található gázzal működő berendezések újra hibátlanul működjenek. Széleskörű szolgáltatásaink között garantáltan megtalálja azt, ami az Ön problémáját is megoldja. A gázszerelést, legyen az bármilyen apróság, csak szakember kezére érdemes bízni. Mondanunk sem kell, hogy mennyire veszélyes lehet egy nem szakavatott által elvégzett gázszerelés, ezért minden esetben forduljon gázszerelőhöz. Gázszerelés szolgáltatásaink személyre szabottak és mindig az ügyfél igényihez alkalmazkodnak, ezért mi csak minőségi és precíz munkát adunk át. Forduljon hozzánk, ha gáz problémákkal küszködik és munkatársaink rövid időn belül helyreállítják a problémát.

Gázkazán csere, cirkó csere
Csapatunk egyedi árajánlat adást követően vállal cirkó, gázkazán cserét,üzembe helyezéssel együtt,egyedi elképzelései és igényei alapján!

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés esetén forduljon szakembereinkhez és rövid időn belül megoldjuk a problémákat. Csapatunk már évek óta megbízható, megfizethető és szakszerű fűtési szolgáltatásokat nyújt, ezért garantáltan nem bánja meg, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Nézzünk szembe a ténnyel, hogy az otthoni vagy az irodai kényelmi szint fenntartása nem kis feladat, különösen a régió változó időjárási viszonyai miatt. A fűtásrendszerektől a hőszivattyúkig, a kazánokon át egészen a konvektorokig minden javítást és szerelést elvállalunk. A nap 24 órájában az ön rendelkezésre állnunk, hogy minden fűtési igénynek eleget tegyünk.

Árajánlatkérés